Spam Poison
Community

20 Years

Feeding spammers
since 2003

Romanian

 

Lupta Impotriva Spamerilor

Lupta Impotriva Spamerilor

´╗┐Robotii (numiti si spideri, crawleri, sau boti) sunt programe care cauta neancetat paginile de pe internet si indexeaza linkurile site-urilor, blog-urilor sau forum-urilor gasite. Cand un robot de la un site de spam viziteaza site-ul, blog-ul, forum-ul tau, toate paginile vor fi analizate pentru eventuale adrese de e-mail folosite de tine. Aceste adrese de e-mail pot fi folosite pentru a-ti trimite reclame nesolicitate.

 
Acuma poti lupta impotriva lor

Tot ce trebuie sa faci este sa pui un link care acest site. Astfel, de fiecare data cand un robot de spam scaneaza site-ul tau, el va fi atras catre acest site. Pentru a pune un link catre noi trebuie sa copii in pagina ta unul din textele de mai jos:

 
Poti pune link text : Zi nu Spamului! Apasa aici!

<a href="http://romanian-1670542773.spampoison.com">Zi nu Spamului! Apasa aici!</a>

 
Sau Imagine :

<a href="http://romanian-1670542773.spampoison.com"><img src= "http://pics8.inxhost.com/images/sticker.gif" border="0" width="80" height="15"/></a>

 

Aceste linkuri vor redirectiona robotii catre site-uri capcana ce le vor furniza robotilor un numar aproape infinit de adrese de e-mail generate automat, majoritatea fiind ale unor site-uri cunoscute de spam. Astfel spamerii se vor trezi ca primesc ei insisi e-mail-uri de la alte servicii de spam si vor face ca listele de e-mail-uri gasite sa fie nefolosibile.


Dorim sa multumim pentru traducerea acestui site lui Domino care a facut posibila folosirea site-ului si in limba Romana. Vizitati site-ul lui la paparazzi.lx.ro

 

 

 
Monitoring by
PRTG Network Monitor